FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 689
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sunca fiarta

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sunca fiarta

 Q:   Intreaba despre Sunca fiarta       
Sunca fiarta Inainte de a fi pusa la fiert, sunca sau alta afumatura se pune pentru 2—3 ore in apa calduta pentru desarare, apoi se clateste si se pune la fiert in apa care trebuie sa treaca cu putin peste ea.

Se adauga condimente, dupa gust: boabe de piper, frunze de dafin, ienibahar si otet (2-3 linguri de otet la 1 L de apa).

Se fierbe sunca lent, pe foc domol, cam 3—4 ore (aceasta depinde de volumul si taria carnii). Spre a afla daca este gata, se incearca cu o furculita de bucatarie; daca furculita intra usor in carne, inseamna ca ea este gata fiarta. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca in zeama in care a fiert. Se serveste calda sau rece.


Tag-uri: sunca, afumatura, otet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :