FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 711
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Suc de rosii sau saramura pentru umplerea borcanelor sau sticlelor cu legume conservate prin sterilizare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Suc de rosii sau saramura pentru umplerea borcanelor sau sticlelor cu legume conservate prin sterilizare

 Q:   Intreaba despre Suc de rosii sau saramura pentru umplerea borcanelor sau sticlelor cu legume conservate prin sterilizare       
Suc de rosii sau saramura pentru umplerea borcanelor sau sticlelor cu legume conservate prin sterilizare Ca umplutura a legumelor conservate prin sterilizare se foloseste sucul de rosii, bulionul sau saramura.

Sucul de rosii se pregateste din rosii bine coapte sau se foloseste bulion din rosii de calitate buna, fara sa aiba gust acru sau sa fie fermentat. La un litru de suc de rosii se adauga 20 g sare de bucatarie.

In lipsa de suc se poate pregati bulion preparat din pasta de rosii adaugandu-se la 1 l de apa fiarta 20 g sare si 100 g pasta de rosii.

Daca se foloseste saramura, aceasta se prepara adaugand la 1 l de apa 20—30 g de sare.

Sucul sau saramura se infierbanta si se toarna peste legumele asezate in borcane sau sticle, sub care s-a pus un obiect metalic ca sa nu crape.


Tag-uri: suc de rosii, saramura, borcane



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :