FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 665
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Strudel cu branza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Strudel cu branza

 Q:   Intreaba despre Strudel cu branza       
Strudel cu branzaIngrediente:

Făină 800 g, unt 200 g, ulei 100 g, branză de vaci 1,2 kg, zahăr tos 350 g, coajă rasă de lămaie 25 g, ouă 5 buc, zahăr vanilat 1 plic, zahăr pudră 100 g, sare.

Mod de preparare:

Din făină, apă şi sare se prepară o cocă ce se frămantă 90 min., apoi se lasă să se repauzeze 30 min. Pe o masă cu o suprafaţă mare se întinde o faţă de masă, se aşează coca pe masă şi se întinde din ea o foaie foarte subţire, care se lasă să se zvante, apoi se stropeşte cu ulei, amestecat cu unt topit. Branza, ouăle, zahărul tos, coaja rasă de lămaie şi zahărul vanilat se amestecă, pană ce se omogenizează. Se întinde această umplutură pe jumătate din foaie, se rulează foaia, începand din partea pe care s-a pus umplutura. Se taie ruloul în bucăţi de mărimea tăvilor, se aşează în tăvi, se ung pe deasupra cu ulei şi se coc în cuptor la un foc domol. După ce s-au copt, se taie în porţii şi se presară pe deasupra cu zahăr pudră, amestecat cu zahăr vanilat.


Tag-uri: patiserie, strudel, branza, lamaie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :