Statistics:
Visits: 665 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Strudel cu branza
Q: | Intreaba despre Strudel cu branza |
Ingrediente:
Făină 800 g, unt 200 g, ulei 100 g, branză de vaci 1,2 kg, zahăr tos 350 g, coajă rasă de lămaie 25 g, ouă 5 buc, zahăr vanilat 1 plic, zahăr pudră 100 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, apă şi sare se prepară o cocă ce se frămantă 90 min., apoi se lasă să se repauzeze 30 min. Pe o masă cu o suprafaţă mare se întinde o faţă de masă, se aşează coca pe masă şi se întinde din ea o foaie foarte subţire, care se lasă să se zvante, apoi se stropeşte cu ulei, amestecat cu unt topit. Branza, ouăle, zahărul tos, coaja rasă de lămaie şi zahărul vanilat se amestecă, pană ce se omogenizează. Se întinde această umplutură pe jumătate din foaie, se rulează foaia, începand din partea pe care s-a pus umplutura. Se taie ruloul în bucăţi de mărimea tăvilor, se aşează în tăvi, se ung pe deasupra cu ulei şi se coc în cuptor la un foc domol. După ce s-au copt, se taie în porţii şi se presară pe deasupra cu zahăr pudră, amestecat cu zahăr vanilat.
Făină 800 g, unt 200 g, ulei 100 g, branză de vaci 1,2 kg, zahăr tos 350 g, coajă rasă de lămaie 25 g, ouă 5 buc, zahăr vanilat 1 plic, zahăr pudră 100 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, apă şi sare se prepară o cocă ce se frămantă 90 min., apoi se lasă să se repauzeze 30 min. Pe o masă cu o suprafaţă mare se întinde o faţă de masă, se aşează coca pe masă şi se întinde din ea o foaie foarte subţire, care se lasă să se zvante, apoi se stropeşte cu ulei, amestecat cu unt topit. Branza, ouăle, zahărul tos, coaja rasă de lămaie şi zahărul vanilat se amestecă, pană ce se omogenizează. Se întinde această umplutură pe jumătate din foaie, se rulează foaia, începand din partea pe care s-a pus umplutura. Se taie ruloul în bucăţi de mărimea tăvilor, se aşează în tăvi, se ung pe deasupra cu ulei şi se coc în cuptor la un foc domol. După ce s-au copt, se taie în porţii şi se presară pe deasupra cu zahăr pudră, amestecat cu zahăr vanilat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :