FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 722
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sote de carne

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sote de carne

 Q:   Intreaba despre Sote de carne       
Sote de carneSe folosesc aceleaşi componente şi cantităţi ca la reţeta precedentă. Carnea macră, tăiată în bucăţi mai mici, se sărează foarte puţin în momentul în care se pune la prăjit în untură încinsă, acoperindu-se fundul tigăii, care trebuie să fie cat mai lată şi groasă la fund.

Cand carnea începe să se coloreze, se adaugă ceapa tăiată cat mai subţire şi se înăbuşă împreună în tigaia acoperită cu un capac. Intre timp, se adaugă din cand în cand cate puţină supă de oase sau apă caldă şi se amestecă.

Cînd s-a călit şi ceapa, se adaugă usturoiul tăiat mărunt, boia de ardei, bulion (sau nu) şi se stinge cu vin şi puţină apă. Se potriveşte de sare şi se fierbe pînă carnea este gata.

Se serveşte cu mămăliguţă fierbinte.


Tag-uri: sote, carne



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :