Statistics:
Visits: 722 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sote de carne
Q: | Intreaba despre Sote de carne |
Se folosesc aceleaşi componente şi cantităţi ca la reţeta precedentă. Carnea macră, tăiată în bucăţi mai mici, se sărează foarte puţin în momentul în care se pune la prăjit în untură încinsă, acoperindu-se fundul tigăii, care trebuie să fie cat mai lată şi groasă la fund.
Cand carnea începe să se coloreze, se adaugă ceapa tăiată cat mai subţire şi se înăbuşă împreună în tigaia acoperită cu un capac. Intre timp, se adaugă din cand în cand cate puţină supă de oase sau apă caldă şi se amestecă.
Cînd s-a călit şi ceapa, se adaugă usturoiul tăiat mărunt, boia de ardei, bulion (sau nu) şi se stinge cu vin şi puţină apă. Se potriveşte de sare şi se fierbe pînă carnea este gata.
Se serveşte cu mămăliguţă fierbinte.
Cand carnea începe să se coloreze, se adaugă ceapa tăiată cat mai subţire şi se înăbuşă împreună în tigaia acoperită cu un capac. Intre timp, se adaugă din cand în cand cate puţină supă de oase sau apă caldă şi se amestecă.
Cînd s-a călit şi ceapa, se adaugă usturoiul tăiat mărunt, boia de ardei, bulion (sau nu) şi se stinge cu vin şi puţină apă. Se potriveşte de sare şi se fierbe pînă carnea este gata.
Se serveşte cu mămăliguţă fierbinte.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :