Statistics:
Visits: 909 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos suprem vegetarian
Q: | Intreaba despre Sos suprem vegetarian |
Ingrediente:
50 g unt, 50 g făină, 200 g frişca sau smantană, 4 gălbenuşuri, 200- 300 ml lichid (apă sau lapte), piper, sare, zeamă de lămaie.
Mod de preparare:
Se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se amestecă pană se îngălbeneşte uşor, apoi se stinge cu lichid şi se lasă să fiarbă puţin. Se ia la o parte de pe foc, se adaugă frişca sau smantană şi gălbenuşurile frecate în prealabil şi amestecate cu puţin sos. Se adaugă în sos, după gust, sare, piper şi zeamă de lămaie. Se serveşte la preparate de legume, orez şi la ouă.
50 g unt, 50 g făină, 200 g frişca sau smantană, 4 gălbenuşuri, 200- 300 ml lichid (apă sau lapte), piper, sare, zeamă de lămaie.
Mod de preparare:
Se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se amestecă pană se îngălbeneşte uşor, apoi se stinge cu lichid şi se lasă să fiarbă puţin. Se ia la o parte de pe foc, se adaugă frişca sau smantană şi gălbenuşurile frecate în prealabil şi amestecate cu puţin sos. Se adaugă în sos, după gust, sare, piper şi zeamă de lămaie. Se serveşte la preparate de legume, orez şi la ouă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :