Statistics:
Visits: 874 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos alb suprem
Q: | Intreaba despre Sos alb suprem |
Ingrediente:
Unt 50 g, făină 50 g, supă de pasăre 300 ml, smântână 3 00 g, esenţă de ciuperci 50 g, gălbenuşuri 2 buc, lâmîie 75 g, sare.
Mod de preparare:
Se înfierbântă untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu supă de pasăre ce a fost strecurată printr-un tifon, se lasă să fiarbă circa 15 min. la un foc domol, amestecându-se tot timpul cu telul. Smântâna se amestecă bine cu gălbenuşurile de ou, esenţa de ciuperci şi zeama de lămâie, se adaugă Ia sos şi se fierb împreună, până ce sosul are consistenţa necesară. La sfîrşit se strecoară printr-o etamină. Se foloseşte la preparate din peşte şi carne de pasăre.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Unt 50 g, făină 50 g, supă de pasăre 300 ml, smântână 3 00 g, esenţă de ciuperci 50 g, gălbenuşuri 2 buc, lâmîie 75 g, sare.
Mod de preparare:
Se înfierbântă untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu supă de pasăre ce a fost strecurată printr-un tifon, se lasă să fiarbă circa 15 min. la un foc domol, amestecându-se tot timpul cu telul. Smântâna se amestecă bine cu gălbenuşurile de ou, esenţa de ciuperci şi zeama de lămâie, se adaugă Ia sos şi se fierb împreună, până ce sosul are consistenţa necesară. La sfîrşit se strecoară printr-o etamină. Se foloseşte la preparate din peşte şi carne de pasăre.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :