Statistics:
Visits: 690 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de visine II
Q: | Intreaba despre Sos de visine II |
Ingrediente:
500 g vişine, 100 g smantană, 50 g făină, 50 g unt, zahăr, sare.
Mod de preparare:
Se încălzeşte untul cu făina şi, amestecand pană se încinge, se stinge cu smantană diluată cu puţină apă. Se adaugă vişinele curăţate de samburi, zahăr şi sare după gust şi se mai fierb împreună pană se terciuiesc vişinele. Se strecoară apoi printr-o sită, pasandu-se cu o lingură de lemn ca să treacă tot miezul vişinelor în sos. Sosul strecurat se mai lasă să dea în fiert fără să clocotească. Dacă sosul este prea gros, se mai adaugă apă caldă şi se mai dă într-un clocot.
Acest sos se serveşte la diferite budinci de orez şi la preparate din paste făinoase.
500 g vişine, 100 g smantană, 50 g făină, 50 g unt, zahăr, sare.
Mod de preparare:
Se încălzeşte untul cu făina şi, amestecand pană se încinge, se stinge cu smantană diluată cu puţină apă. Se adaugă vişinele curăţate de samburi, zahăr şi sare după gust şi se mai fierb împreună pană se terciuiesc vişinele. Se strecoară apoi printr-o sită, pasandu-se cu o lingură de lemn ca să treacă tot miezul vişinelor în sos. Sosul strecurat se mai lasă să dea în fiert fără să clocotească. Dacă sosul este prea gros, se mai adaugă apă caldă şi se mai dă într-un clocot.
Acest sos se serveşte la diferite budinci de orez şi la preparate din paste făinoase.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :