Statistics:
Visits: 827 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de pasare cu andive
Q: | Intreaba despre Salata de pasare cu andive |
Ingrediente
200-300 g piept de pasăre fiert, 300-500 g andive, 1 lingură de zeamă de lămaie, 250 g maioneză, sare, piper.
Mod de preparare
Se aleg andive albe (cele cu frunze verzi fiind amare), se taie rădăcina, iar în cazul în care există şi frunze pătate cu puncte negre, acestea se înlătură. Se spală în apă rece (fără să se ţină mult în apă, căci se amarase), se taie andivele în lung, apoi în 2-3 de-a curmezişul, se pun într-un castron sau într-o salatieră şi se adaugă carnea de pasăre fiartă, tăiată subţire, maioneza, zeama de lămaie, potrivindu-se după gust cu sare şi piper.
Se mai pot adăuga şi 2-3 linguri de smantană groasă. Se serveşte ca salată aperitiv.
200-300 g piept de pasăre fiert, 300-500 g andive, 1 lingură de zeamă de lămaie, 250 g maioneză, sare, piper.
Mod de preparare
Se aleg andive albe (cele cu frunze verzi fiind amare), se taie rădăcina, iar în cazul în care există şi frunze pătate cu puncte negre, acestea se înlătură. Se spală în apă rece (fără să se ţină mult în apă, căci se amarase), se taie andivele în lung, apoi în 2-3 de-a curmezişul, se pun într-un castron sau într-o salatieră şi se adaugă carnea de pasăre fiartă, tăiată subţire, maioneza, zeama de lămaie, potrivindu-se după gust cu sare şi piper.
Se mai pot adăuga şi 2-3 linguri de smantană groasă. Se serveşte ca salată aperitiv.
Tag-uri: salata, carne de pasare, andive, zeama de lamaie |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :