Statistics:
Visits: 839 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de pasare
Q: | Intreaba despre Salata de pasare |
Ingrediente:
Carne de pasăre 500 g, ceapă 100 g, morcovi 200 g, ţelină 100 g, cartofi 750 g, mazăre verde conservă) 300 g, gogoşari în oţet 100g, castraveţi în oţet 200 g, maioneză dietetică 800 g, muştar 20 g, sare.
Mod de preparare:
Carnea de pasăre se pune la fiert în apă cu sarft, se spumează cât este necesar, se adaugă ceapa şi zarzavatul de supă şi se continuă fierberea, p?.n§ ce carnea este fiartă, se strecoară supa, se taie. cuburi atît carnea cit şt morcovii şi ţelina. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie cuburi. Mazărea se scurge şi se clăteşte cu apă rece. Gogoşarii şi castraveţii se taie cuburi. Se adaugă 2/3 din cantitatea de maioneză dietetică amestecată cu muuştarul şi se potriveşte gustul de sare.
Se aranjează salata pe un fdatou şi se decorează cu restul do maioneză.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 500 g, ceapă 100 g, morcovi 200 g, ţelină 100 g, cartofi 750 g, mazăre verde conservă) 300 g, gogoşari în oţet 100g, castraveţi în oţet 200 g, maioneză dietetică 800 g, muştar 20 g, sare.
Mod de preparare:
Carnea de pasăre se pune la fiert în apă cu sarft, se spumează cât este necesar, se adaugă ceapa şi zarzavatul de supă şi se continuă fierberea, p?.n§ ce carnea este fiartă, se strecoară supa, se taie. cuburi atît carnea cit şt morcovii şi ţelina. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie cuburi. Mazărea se scurge şi se clăteşte cu apă rece. Gogoşarii şi castraveţii se taie cuburi. Se adaugă 2/3 din cantitatea de maioneză dietetică amestecată cu muuştarul şi se potriveşte gustul de sare.
Se aranjează salata pe un fdatou şi se decorează cu restul do maioneză.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: salata, pasare, carne, ceapa, morcovi, telina, sare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :