Statistics:
Visits: 934 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de andive cu sos de mustar II
Q: | Intreaba despre Salata de andive cu sos de mustar II |
Ingrediente
AndiÂve 500 g, ulei 50 g, făină 30 g, lămâie 75 g, muÅŸtar 10 g, zahăr 10 g, sare.
Mod de preparare
Andivele se spală, se curăţă de frunzele veştede, se desfac frunzele sănătoase şi se tăie fâşii, în lung. Se încălzeşte uleiul, se încorporează făina, se adaugă muştarul amestecat cu zeama de lămâie, puţină apă, sare şi o linguriţă de zahăr. Se amestecă bine, se lasă să fiarbă până ce are consistenţa unui sos şi se ia de pe foc. După ce s-a răcit, se toarnă sosul peste andive, fără să se amestece.
sursa imaginii: freeschoolclipart.com
AndiÂve 500 g, ulei 50 g, făină 30 g, lămâie 75 g, muÅŸtar 10 g, zahăr 10 g, sare.
Mod de preparare
Andivele se spală, se curăţă de frunzele veştede, se desfac frunzele sănătoase şi se tăie fâşii, în lung. Se încălzeşte uleiul, se încorporează făina, se adaugă muştarul amestecat cu zeama de lămâie, puţină apă, sare şi o linguriţă de zahăr. Se amestecă bine, se lasă să fiarbă până ce are consistenţa unui sos şi se ia de pe foc. După ce s-a răcit, se toarnă sosul peste andive, fără să se amestece.
sursa imaginii: freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :