Statistics:
Visits: 986 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de andive cu sos de mustar
Q: | Intreaba despre Salata de andive cu sos de mustar |
Ingrediente
AndiÂve 500 g, ulei 150 g, muÅŸtar 30 g, lămâie 50 g, verdeaţă 1/2 leg
Mod de preparare
Andivele se spală, se îndepărtează frunzele veÅŸtede, se desÂfac frunzele sănătoase ÅŸi se taie în două în lung. MuÅŸtarul se subÅ£iază cu puÅ£ină apă, se adaugă uleiul, picătură cu picătură, ca la maioneză, până ce s-a încorporat întreaga cantitate de ulei. Se potriveÅŸte gustul cu sare ÅŸi zeamă de lămâie, iar la sfârÅŸit se adaugă verdeaţă tocată. Se aÅŸază andivele într-un casÂtron ÅŸi se toarnă pe deasupra sosul de muÅŸtar fără să se amestece.
sursa imaginii: freeschoolclipart.com
AndiÂve 500 g, ulei 150 g, muÅŸtar 30 g, lămâie 50 g, verdeaţă 1/2 leg
Mod de preparare
Andivele se spală, se îndepărtează frunzele veÅŸtede, se desÂfac frunzele sănătoase ÅŸi se taie în două în lung. MuÅŸtarul se subÅ£iază cu puÅ£ină apă, se adaugă uleiul, picătură cu picătură, ca la maioneză, până ce s-a încorporat întreaga cantitate de ulei. Se potriveÅŸte gustul cu sare ÅŸi zeamă de lămâie, iar la sfârÅŸit se adaugă verdeaţă tocată. Se aÅŸază andivele într-un casÂtron ÅŸi se toarnă pe deasupra sosul de muÅŸtar fără să se amestece.
sursa imaginii: freeschoolclipart.com
Tag-uri: salata, andive, lămâie, verdeaţă |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :