Statistics:
Visits: 779 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de legume italiana
Q: | Intreaba despre Salata de legume italiana |
Ingrediente :
Morcovi 350 g, albitură 200 g, ţelină 200 g, fasole verde (conservă) 300 g, mazăre verde (conservă) 300 g, maioneză 700 g, muştar 30 g, sardele 1 cutie, ouă 6 buc, mărar tocat 1 leg, oţet 9° 20 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, albitura şi ţelina se fierb separat în apă cu sare, se scurg, se lasă să se răcească şi se taie cubuleţe. Fasolea verde se taie bucăţi, iar mazărea se clăteşte şi se scurge. Se amestecă legumele şi se adaugă ouăle fierte, curăţate şi tocate mărunt. Maioneza se amestecă cu muştarul, mărarul tocat şi puţin piper şi se subţiază cu oţet amestecat cu 2-3 linguri de apă.
Sardelele se rup în bucăţi, se amestecă cu legumele şi maioneza şi se aranjează salata pe un platou.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Morcovi 350 g, albitură 200 g, ţelină 200 g, fasole verde (conservă) 300 g, mazăre verde (conservă) 300 g, maioneză 700 g, muştar 30 g, sardele 1 cutie, ouă 6 buc, mărar tocat 1 leg, oţet 9° 20 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, albitura şi ţelina se fierb separat în apă cu sare, se scurg, se lasă să se răcească şi se taie cubuleţe. Fasolea verde se taie bucăţi, iar mazărea se clăteşte şi se scurge. Se amestecă legumele şi se adaugă ouăle fierte, curăţate şi tocate mărunt. Maioneza se amestecă cu muştarul, mărarul tocat şi puţin piper şi se subţiază cu oţet amestecat cu 2-3 linguri de apă.
Sardelele se rup în bucăţi, se amestecă cu legumele şi maioneza şi se aranjează salata pe un platou.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: salata, legume, morcovi, italia, telina, fasole verde, oua |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :