Statistics:
Visits: 947 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de legume de vara V
Q: | Intreaba despre Salata de legume de vara V |
Ingrediente :
Cartofi 1 kg, morcovi 200 g, ceapă verde 4 leg, usturoi verde 1 leg, fasole verde 300 g, castraveţi verzi 250 g, ardei graşi 100 g, roşii 300 g, ulei, oţet 9° 60 ml, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se taie felii. Morcovii se fierb în apă cu sare, apoi se taie felii. Fasolea verde se curăţă de capete şi aţe, se taie în bucăţi de 3-4 cm şi se fierbe în apă cu sare. Castraveţii se curăţă şi se taie felii. Roşiile se taie felii sau sferturi, iar ardeii graşi se taie julien. Usturoiul verde şi ceapa verde se taie bucăţi de circa 2 cm. Se amestecă toate legumele, se adaugă ulei, sare şi oţet, se aranjează salata pe un platou şi se decorează după dorinţă.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 1 kg, morcovi 200 g, ceapă verde 4 leg, usturoi verde 1 leg, fasole verde 300 g, castraveţi verzi 250 g, ardei graşi 100 g, roşii 300 g, ulei, oţet 9° 60 ml, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se taie felii. Morcovii se fierb în apă cu sare, apoi se taie felii. Fasolea verde se curăţă de capete şi aţe, se taie în bucăţi de 3-4 cm şi se fierbe în apă cu sare. Castraveţii se curăţă şi se taie felii. Roşiile se taie felii sau sferturi, iar ardeii graşi se taie julien. Usturoiul verde şi ceapa verde se taie bucăţi de circa 2 cm. Se amestecă toate legumele, se adaugă ulei, sare şi oţet, se aranjează salata pe un platou şi se decorează după dorinţă.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: salata, legume, vara, morcovi, cartofi, ceapa verde, sare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :