Statistics:
Visits: 723 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata cu carne de vaca si legume II
Q: | Intreaba despre Salata cu carne de vaca si legume II |
Ingrediente :
Carne de vacă 400 g, ceapă 100 g. cartofi 1 kg, morcovi 200 g, ţelină 200 g, mazăre (conservă) 400 g, maioneză dietetică (reţeta 120) 750 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de vacă se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. După trei ore se adaugă ceapa, se mai fierbe o oră, se strecoară supa, se lasă carnea să se răcească şi se taie julien. Morcovii şi ţelina se fierb şi se taie de asemenea julien. Cartofii se fierb în apă cu sare şi se curăţă şi se taie feliuţe. Mazărea se clăteşte cu apă. Se amestecă toate componentele şi se potriveşte gustul cu piper şi sare.
Se adaugă 2/3 din cantitatea de maioneza amestecată cu muştar, se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu restul de maioneză.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 400 g, ceapă 100 g. cartofi 1 kg, morcovi 200 g, ţelină 200 g, mazăre (conservă) 400 g, maioneză dietetică (reţeta 120) 750 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de vacă se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. După trei ore se adaugă ceapa, se mai fierbe o oră, se strecoară supa, se lasă carnea să se răcească şi se taie julien. Morcovii şi ţelina se fierb şi se taie de asemenea julien. Cartofii se fierb în apă cu sare şi se curăţă şi se taie feliuţe. Mazărea se clăteşte cu apă. Se amestecă toate componentele şi se potriveşte gustul cu piper şi sare.
Se adaugă 2/3 din cantitatea de maioneza amestecată cu muştar, se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu restul de maioneză.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: salata, carne de vaca, legume, ceapa, cartofi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :