Statistics:
Visits: 683 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata cu carne de vaca si legume I
Q: | Intreaba despre Salata cu carne de vaca si legume I |
Ingrediente :
Carne de vacă slabă 400 g, cartofi 1 kg, morcovi 300 g, castraveţi în oţet 300 g, maioneză dietetică 700 g, muştar 30 g, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de vacă se fierbe în apă cu sare, spumându-se cât este necesar. După ce carnea este fiartă, se scoate din supă, se lasă să se răcească şi se taie cubuleţe. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie cubuleţe. Morcovii se curăţă, se fierb în apă cu sare şi se taie cuburi. Castraveţii se curăţă de coajă si seminţe, se taie cubuleţe şi se scurg de zeamă. Se amestecă toate componentele, se adaugă piper, maioneză dietetică amestecată cu muştar şi smântână şi se potriveşte gustul de sare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă slabă 400 g, cartofi 1 kg, morcovi 300 g, castraveţi în oţet 300 g, maioneză dietetică 700 g, muştar 30 g, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de vacă se fierbe în apă cu sare, spumându-se cât este necesar. După ce carnea este fiartă, se scoate din supă, se lasă să se răcească şi se taie cubuleţe. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie cubuleţe. Morcovii se curăţă, se fierb în apă cu sare şi se taie cuburi. Castraveţii se curăţă de coajă si seminţe, se taie cubuleţe şi se scurg de zeamă. Se amestecă toate componentele, se adaugă piper, maioneză dietetică amestecată cu muştar şi smântână şi se potriveşte gustul de sare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: salata, carne de vaca, legume |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :