FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,190
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chisca cu orez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chisca cu orez

 Q:   Intreaba despre Chisca cu orez       
Chisca cu orezIngrediente:

Carne de porc 1,5 kg, şorici de porc 1 kg, splină 2 kg, orez 500 g, ceapă 400 g, untură 125 g, piper 5 g, sare, maţe subţiri de vită.

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. Şoriciul şi splina se taie bucăţi mici şi se fierb. Ceapa se toacă şi se prăjeşte în untură, se adaugă carnea tocată şi se trag împreună circa 10 min. Orezul se fierbe în supa rămasă de la fierberea şoriciului şi a splinei. Se trece din nou prin maşina de tocat şi ceapa prăjită, se adaugă apoi şoriciul şi splina şi, după ce au fost tocate, se amestecă cu orezul, piperul şi sarea. Se umplu maţele şi se pun la opărit, timp de 45 min. la temperatura de 94- 95°C.


Tag-uri: porc, mate, ceapa, sorici



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :