Statistics:
Visits: 1,226 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chisca cu orez
Q: | Intreaba despre Chisca cu orez |
Ingrediente:
Carne de porc 1,5 kg, şorici de porc 1 kg, splină 2 kg, orez 500 g, ceapă 400 g, untură 125 g, piper 5 g, sare, maţe subţiri de vită.
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. Şoriciul şi splina se taie bucăţi mici şi se fierb. Ceapa se toacă şi se prăjeşte în untură, se adaugă carnea tocată şi se trag împreună circa 10 min. Orezul se fierbe în supa rămasă de la fierberea şoriciului şi a splinei. Se trece din nou prin maşina de tocat şi ceapa prăjită, se adaugă apoi şoriciul şi splina şi, după ce au fost tocate, se amestecă cu orezul, piperul şi sarea. Se umplu maţele şi se pun la opărit, timp de 45 min. la temperatura de 94- 95°C.
Carne de porc 1,5 kg, şorici de porc 1 kg, splină 2 kg, orez 500 g, ceapă 400 g, untură 125 g, piper 5 g, sare, maţe subţiri de vită.
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. Şoriciul şi splina se taie bucăţi mici şi se fierb. Ceapa se toacă şi se prăjeşte în untură, se adaugă carnea tocată şi se trag împreună circa 10 min. Orezul se fierbe în supa rămasă de la fierberea şoriciului şi a splinei. Se trece din nou prin maşina de tocat şi ceapa prăjită, se adaugă apoi şoriciul şi splina şi, după ce au fost tocate, se amestecă cu orezul, piperul şi sarea. Se umplu maţele şi se pun la opărit, timp de 45 min. la temperatura de 94- 95°C.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :