Statistics:
Visits: 871 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Minciunele
Q: | Intreaba despre Minciunele |
Ingrediente:
Făină 600 g, gălbenuşuri 5 buc, smantana 200 g, zahăr tos 25 g, coniac 50 g, ulei 200 g, zahăr pudră 200 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, gălbenuşuri, smantană, 25 g zahăr, coniac şi puţină sare se face o cocă deasă, care se lasă să se odihnească 30 min. Se întinde aluatul, se taie în romburi sau dreptunghiuri, folosindu-se la tăiat o ruletă canelată sau un cuţit. Se face o tăietură pe mijlocul faşiilor de cocă şi se trece prin ea unul din capete, dandu-li-se astfel formă de fundă. Se prăjesc în ulei şi se presară cu zahăr pudră.
Făină 600 g, gălbenuşuri 5 buc, smantana 200 g, zahăr tos 25 g, coniac 50 g, ulei 200 g, zahăr pudră 200 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, gălbenuşuri, smantană, 25 g zahăr, coniac şi puţină sare se face o cocă deasă, care se lasă să se odihnească 30 min. Se întinde aluatul, se taie în romburi sau dreptunghiuri, folosindu-se la tăiat o ruletă canelată sau un cuţit. Se face o tăietură pe mijlocul faşiilor de cocă şi se trece prin ea unul din capete, dandu-li-se astfel formă de fundă. Se prăjesc în ulei şi se presară cu zahăr pudră.
Tag-uri: smantana, galbenusuri, coniac, ulei |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :