Statistics:
Visits: 650 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Borsuri vegetariene
Q: | Intreaba despre Borsuri vegetariene |
Mod de prepapare
Borşul, în afara gustului plăcut, are şi o mare valoare nutritivă, datorită cantităţii mari de legume şi a borşului de tăraţe cu care se acreşte. In cazul în care borşul nu se drege cu ou şi smantană, pentru a-i ridica totuşi mai mult valoarea nutritivă se călesc mai întai legumele în unt sau în ulei şi abia după aceea se introduc în oala cu apă clocotită cu sare. Cantitatea de apă se pune în raport cu numărul de persoane care sunt la masă, socotind şi adaosul de borş cu care se acreşte la urmă borşul.
De menţionat că, pentru acrit, borşul se adaugă la urma, cand zarzavaturile sunt bine fierte. El trebuie să fie fiert în prealabil separat, curăţat de spuma ce se formează în timpul fiertului şi strecurat.
Borşul, în afara gustului plăcut, are şi o mare valoare nutritivă, datorită cantităţii mari de legume şi a borşului de tăraţe cu care se acreşte. In cazul în care borşul nu se drege cu ou şi smantană, pentru a-i ridica totuşi mai mult valoarea nutritivă se călesc mai întai legumele în unt sau în ulei şi abia după aceea se introduc în oala cu apă clocotită cu sare. Cantitatea de apă se pune în raport cu numărul de persoane care sunt la masă, socotind şi adaosul de borş cu care se acreşte la urmă borşul.
De menţionat că, pentru acrit, borşul se adaugă la urma, cand zarzavaturile sunt bine fierte. El trebuie să fie fiert în prealabil separat, curăţat de spuma ce se formează în timpul fiertului şi strecurat.
Tag-uri: bors |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :