Statistics:
Visits: 933 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pastravi afumati in cosulet din crengute de brad
Q: | Intreaba despre Pastravi afumati in cosulet din crengute de brad |
Ingrediente:
Păstrăvi proaspeţi 3 kg, lămaie 300 g, piper 1 g, sare 45 g.
Mod de preparare:
Păstrăvii se curăţă, se spală în mai multe ape, se trec prin zeamă de lămaie şi se condimentează cu sare şi piper. Pentru ca burţile păstrăvilor să stea deschise, ca să se afume şi în interior, se iau chibrituri, cărora li s-au tăiat capetele şi se fixează cu ele cele două laturi ale burţilor. Se împleteşte o leasă din nuiele de răchită, pe care se aşează păstrăvii cu burta în jos. Sub leasă, la o distanţă de 20-30 cm, se face un foc din conuri de brad, care nu trebuie să fie prea tare şi se ţin păstrăvii la acest fum, pană ce devin aurii. Păstrăvii se ambalează cate 4- 6 bucăţi într-un coşuleţ din crenguţe de brad legate între ele în fire textile colorate.
Păstrăvi proaspeţi 3 kg, lămaie 300 g, piper 1 g, sare 45 g.
Mod de preparare:
Păstrăvii se curăţă, se spală în mai multe ape, se trec prin zeamă de lămaie şi se condimentează cu sare şi piper. Pentru ca burţile păstrăvilor să stea deschise, ca să se afume şi în interior, se iau chibrituri, cărora li s-au tăiat capetele şi se fixează cu ele cele două laturi ale burţilor. Se împleteşte o leasă din nuiele de răchită, pe care se aşează păstrăvii cu burta în jos. Sub leasă, la o distanţă de 20-30 cm, se face un foc din conuri de brad, care nu trebuie să fie prea tare şi se ţin păstrăvii la acest fum, pană ce devin aurii. Păstrăvii se ambalează cate 4- 6 bucăţi într-un coşuleţ din crenguţe de brad legate între ele în fire textile colorate.
Tag-uri: pastrav, lamaie, conuri de brad, afumatura |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :