FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 957
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pastravi afumati in cosulet din crengute de brad

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pastravi afumati in cosulet din crengute de brad

 Q:   Intreaba despre Pastravi afumati in cosulet din crengute de brad       
Pastravi afumati in cosulet din crengute de bradIngrediente:

Păstrăvi proaspeţi 3 kg, lămaie 300 g, piper 1 g, sare 45 g.

Mod de preparare:

Păstrăvii se curăţă, se spală în mai multe ape, se trec prin zeamă de lămaie şi se condimentează cu sare şi piper. Pentru ca burţile păstrăvilor să stea deschise, ca să se afume şi în interior, se iau chibrituri, cărora li s-au tăiat capetele şi se fixează cu ele cele două laturi ale burţilor. Se împleteşte o leasă din nuiele de răchită, pe care se aşează păstrăvii cu burta în jos. Sub leasă, la o distanţă de 20-30 cm, se face un foc din conuri de brad, care nu trebuie să fie prea tare şi se ţin păstrăvii la acest fum, pană ce devin aurii. Păstrăvii se ambalează cate 4- 6 bucăţi într-un coşuleţ din crenguţe de brad legate între ele în fire textile colorate.


Tag-uri: pastrav, lamaie, conuri de brad, afumatura



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :