Statistics:
Visits: 770 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pastravi cu smantana
Q: | Intreaba despre Pastravi cu smantana |
Ingrediente
Păstrăvi mici, unt, pesmet, smântâna, vin, pătrunjel verde
Mod de preparare
Se prepară din păstrăvi foarte proaspeţi (vii). Se unge o tavă cu unt şi ulei, se aşează păstrăvii întregi, puţin crestaţi (după ce au fost în prealabil spălaţi şi li s-au scos intestinele şi urechile), se sărează, se presară cu pesmet alb şi se introduc în cuptor.
După ce păstrăvii s-au rumenit, se toarnă deasupra smântâna încălzită bine, vin şi o legătură de pătrunjel legată cu aţă. Se lasă să fiarbă 10 min, după care se scoate legătura de pătrunjel, iar peştele se aranjează pe platou.
Păstrăvi mici, unt, pesmet, smântâna, vin, pătrunjel verde
Mod de preparare
Se prepară din păstrăvi foarte proaspeţi (vii). Se unge o tavă cu unt şi ulei, se aşează păstrăvii întregi, puţin crestaţi (după ce au fost în prealabil spălaţi şi li s-au scos intestinele şi urechile), se sărează, se presară cu pesmet alb şi se introduc în cuptor.
După ce păstrăvii s-au rumenit, se toarnă deasupra smântâna încălzită bine, vin şi o legătură de pătrunjel legată cu aţă. Se lasă să fiarbă 10 min, după care se scoate legătura de pătrunjel, iar peştele se aranjează pe platou.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :