FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 887
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Caltabosi afumati

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Caltabosi afumati

 Q:   Intreaba despre Caltabosi afumati       
Caltabosi afumatiIngrediente

1,5 - 2 kg carne de la ceafa si de la gusa, 500 g ficat, 200-300 g ceapa, sare, piper pisat, ienibahar si cuisoare, toate dupa gust.

Mod de preparare

Carnea si ficatul se taie in bucati si se trec prin masina de tocat. Se adauga ceapa taiata marunt, calita in putina untura.

Se amesteca bine, adaugandu-se sare si condimente dupa gust si cu compozitia respectiva se umplu mate mai subtiri.

Dupa umplere se pun la fiert in apa cu putina sare, fierbandu-se aproximativ 40—50 de minute, fara clocot. Cand sunt gata, se dau pentru 3—4 ore la fum rece.

Acesti caltabosi se consuma reci sau se prajesc la tigaie.


Tag-uri: caltabosi, ceafa, ficat



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :