Statistics:
Visits: 944 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Caltabosi afumati
Q: | Intreaba despre Caltabosi afumati |
Ingrediente
1,5 - 2 kg carne de la ceafa si de la gusa, 500 g ficat, 200-300 g ceapa, sare, piper pisat, ienibahar si cuisoare, toate dupa gust.
Mod de preparare
Carnea si ficatul se taie in bucati si se trec prin masina de tocat. Se adauga ceapa taiata marunt, calita in putina untura.
Se amesteca bine, adaugandu-se sare si condimente dupa gust si cu compozitia respectiva se umplu mate mai subtiri.
Dupa umplere se pun la fiert in apa cu putina sare, fierbandu-se aproximativ 40—50 de minute, fara clocot. Cand sunt gata, se dau pentru 3—4 ore la fum rece.
Acesti caltabosi se consuma reci sau se prajesc la tigaie.
1,5 - 2 kg carne de la ceafa si de la gusa, 500 g ficat, 200-300 g ceapa, sare, piper pisat, ienibahar si cuisoare, toate dupa gust.
Mod de preparare
Carnea si ficatul se taie in bucati si se trec prin masina de tocat. Se adauga ceapa taiata marunt, calita in putina untura.
Se amesteca bine, adaugandu-se sare si condimente dupa gust si cu compozitia respectiva se umplu mate mai subtiri.
Dupa umplere se pun la fiert in apa cu putina sare, fierbandu-se aproximativ 40—50 de minute, fara clocot. Cand sunt gata, se dau pentru 3—4 ore la fum rece.
Acesti caltabosi se consuma reci sau se prajesc la tigaie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :