Statistics:
Visits: 3,086 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pastrarea morcovului, patrunjelului sau altor legume radacinoase
Q: | Intreaba despre Pastrarea morcovului, patrunjelului sau altor legume radacinoase |
Pentru pastrarea legumelor radacinoase se recomanda ca dupa cules acestea sa fie lasate sa se zvante fara sa se scuture complet de pamant, care le protejeaza, mentinandu-le proaspete.
Ele se pastreaza in pivnita, in camara sau in balcon, asezate vertical in lazi cu nisip usor jilav. Se aseaza distantate putin intre ele, lasandu-se afara numai partea dinspre frunze. Din cand in cand se controleaza si se indeparteaza cele care se strica.
Telina se pastreaza cel mai bine tot in nisip. Sfecla poate fi pastrata si in saci de nailon, desfacuti la gura pentru aerisire.
Ele se pastreaza in pivnita, in camara sau in balcon, asezate vertical in lazi cu nisip usor jilav. Se aseaza distantate putin intre ele, lasandu-se afara numai partea dinspre frunze. Din cand in cand se controleaza si se indeparteaza cele care se strica.
Telina se pastreaza cel mai bine tot in nisip. Sfecla poate fi pastrata si in saci de nailon, desfacuti la gura pentru aerisire.
Tag-uri: morcov, patrunjel, legume radacinoase |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 17 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :