FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 812
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pasca cu orez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pasca cu orez

 Q:   Intreaba despre Pasca cu orez       
Pasca cu orezAluatul se pregateste la fel ca la reteta "Cozonac simplu". Umplutura de orez se prepara astfel:
se alege orezul (200 g), se spala in 2—3 ape si se pune la fiert.

Dupa ce a dat in cateva clocote, se scurge de apa si se pune din nou la fiert cu 1 L de lapte fierbinte. Cand orezul este aproape fiert, se adauga zaharul si se mai lasa pana bobul este fiert.

Se ia apoi vasul de pe foc, se rastoarna orezul intr-un castron si cand s-a racit putin se adauga galbenusurile unul cate unul (5 galbenusuri), dupa care se adauga albusurile batute spuma, zahar vanilat, putina sare, coaja de lamaie si de portocala rasa si 100 g stafide curatate si spalate.

Se amesteca totul si se pune in forma de copt captusita cu aluat de cozonac care a mai crescut intre timp, fiind pregatit mai dinainte si pus in forma la cald. Se unge cu ou si se introduce in cuptorul incins. Se coace pana se va rumeni frumos. Se scoate din tava dupa ce s-a racit.


Tag-uri: pasca, orez, lapte



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :