FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 691
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pasare cu legume II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pasare cu legume II

 Q:   Intreaba despre Pasare cu legume II       
Pasare cu legume IIIngrediente

1 kg carne de pasăre, 150 g untură, 100 g orez, 200 g ceapă, 3 kg legume (morcovi, dovlecei, mazăre, fasole verde, ardei gras, ţelină, cartofi, roşii), 100 ml vin, 1 legătură de verdeaţă, 50 g bulion, sare, piper, 1/2 căpăţană de usturoi.

Mod de preparare
.
Pasărea se taie in bucăţi, se sărează şi se prăjeşte in jumătate din cantitatea de untură, după care se scoate intr-o cratiţă.

In untura rămasă se prăjesc ceapa şi usturoiul tăiate mărunt, se adaugă bulionul, se stinge cu apă caldă şi se răstoarnă peste carnea prăjită, lăsandu-se să fiarbă impreună pană se frăgezeşte carnea.

Intre timp, se curăţă legumele, se spală, se taie in bucăţi, se pun intr-o cratiţă cu restul de untură, se acoperă şi se inăbuşă pe plită sau in cuptor. Fasolea şi mazărea se pun la fiert separat.

Cand toate sunt fierte se pun intercalate intr-o tavă adancă sau intr-o cratiţă. Se mai adaugă orezul spălat, pătrunjelul tăiat mărunt, vinul, sare şi piper, se amestecă, apoi deasupra se pun roşiile tăiate in bucăţi şi se introduce totul in cuptor, ţinandu-se circa 50 min pentru gratinare.


Tag-uri: pasare, legume, untura



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :