Statistics:
Visits: 691 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasare cu legume II
Q: | Intreaba despre Pasare cu legume II |
Ingrediente
1 kg carne de pasăre, 150 g untură, 100 g orez, 200 g ceapă, 3 kg legume (morcovi, dovlecei, mazăre, fasole verde, ardei gras, ţelină, cartofi, roşii), 100 ml vin, 1 legătură de verdeaţă, 50 g bulion, sare, piper, 1/2 căpăţană de usturoi.
Mod de preparare
.
Pasărea se taie in bucăţi, se sărează şi se prăjeşte in jumătate din cantitatea de untură, după care se scoate intr-o cratiţă.
In untura rămasă se prăjesc ceapa şi usturoiul tăiate mărunt, se adaugă bulionul, se stinge cu apă caldă şi se răstoarnă peste carnea prăjită, lăsandu-se să fiarbă impreună pană se frăgezeşte carnea.
Intre timp, se curăţă legumele, se spală, se taie in bucăţi, se pun intr-o cratiţă cu restul de untură, se acoperă şi se inăbuşă pe plită sau in cuptor. Fasolea şi mazărea se pun la fiert separat.
Cand toate sunt fierte se pun intercalate intr-o tavă adancă sau intr-o cratiţă. Se mai adaugă orezul spălat, pătrunjelul tăiat mărunt, vinul, sare şi piper, se amestecă, apoi deasupra se pun roşiile tăiate in bucăţi şi se introduce totul in cuptor, ţinandu-se circa 50 min pentru gratinare.
1 kg carne de pasăre, 150 g untură, 100 g orez, 200 g ceapă, 3 kg legume (morcovi, dovlecei, mazăre, fasole verde, ardei gras, ţelină, cartofi, roşii), 100 ml vin, 1 legătură de verdeaţă, 50 g bulion, sare, piper, 1/2 căpăţană de usturoi.
Mod de preparare
.
Pasărea se taie in bucăţi, se sărează şi se prăjeşte in jumătate din cantitatea de untură, după care se scoate intr-o cratiţă.
In untura rămasă se prăjesc ceapa şi usturoiul tăiate mărunt, se adaugă bulionul, se stinge cu apă caldă şi se răstoarnă peste carnea prăjită, lăsandu-se să fiarbă impreună pană se frăgezeşte carnea.
Intre timp, se curăţă legumele, se spală, se taie in bucăţi, se pun intr-o cratiţă cu restul de untură, se acoperă şi se inăbuşă pe plită sau in cuptor. Fasolea şi mazărea se pun la fiert separat.
Cand toate sunt fierte se pun intercalate intr-o tavă adancă sau intr-o cratiţă. Se mai adaugă orezul spălat, pătrunjelul tăiat mărunt, vinul, sare şi piper, se amestecă, apoi deasupra se pun roşiile tăiate in bucăţi şi se introduce totul in cuptor, ţinandu-se circa 50 min pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :