FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 655
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Prijoale de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Prijoale de pasare

 Q:   Intreaba despre Prijoale de pasare       
Prijoale de pasareIngrediente :

Pasăre 400 g, carne porc 300 g, franzelă 200 g, ceapă 150 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, făină 100 g, pesmet 150 g, ulei 100 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea de pasăre se dezosează, carnea de porc se taie în bucăţi, se trec împreună prin maşina de tocat. Se adaugă franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine. Se adaugă 2 ouă, verdeaţă tocată, piper şi sare. Se amestecă totul bine, se formează parjoalele, care se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se mănâncă cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, porc, pesmet, franzela



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :