Statistics:
Visits: 1,291 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Papara dulce
Q: | Intreaba despre Papara dulce |
Ingrediente:
Franzelă 500 g, lapte 100 ml, oua 5 buc, smantană 200 g, zahăr 200 g, branză de vaci 700 g, coajă de lămaie rasă 20 g, zahăr vanilat 1 plic, unt 100 g, sare.
Mod de preparare:
Franzela se taie felii de grosimea unui deget şi se înmoaie în lapte amestecat cu 3 ouă, 100 g zahăr şi puţină sare. Branza de vaci se freacă cu smantană, restul de zahăr, zahărul vanilat, coaja de lămaie rasă, restul de ouă şi puţină sare. Se unge cu unt un vas de cuptor, se aşează un rand de felii de franzelă, se toarnă pe deasupra jumătate din cantitatea de compoziţie cu branză, peste branză se pune al doilea rand de felii de franzelă şi tot aşa mai departe punandu-se în total trei randuri de felii de franzelă şi două randuri de branză. Laptele rămas se toarnă peste franzelă, se aşează deasupra bucăţi de unt şi se dă vasul la cuptor, la un foc potrivit timp de 45 min. Se serveşte caldă.
Franzelă 500 g, lapte 100 ml, oua 5 buc, smantană 200 g, zahăr 200 g, branză de vaci 700 g, coajă de lămaie rasă 20 g, zahăr vanilat 1 plic, unt 100 g, sare.
Mod de preparare:
Franzela se taie felii de grosimea unui deget şi se înmoaie în lapte amestecat cu 3 ouă, 100 g zahăr şi puţină sare. Branza de vaci se freacă cu smantană, restul de zahăr, zahărul vanilat, coaja de lămaie rasă, restul de ouă şi puţină sare. Se unge cu unt un vas de cuptor, se aşează un rand de felii de franzelă, se toarnă pe deasupra jumătate din cantitatea de compoziţie cu branză, peste branză se pune al doilea rand de felii de franzelă şi tot aşa mai departe punandu-se în total trei randuri de felii de franzelă şi două randuri de branză. Laptele rămas se toarnă peste franzelă, se aşează deasupra bucăţi de unt şi se dă vasul la cuptor, la un foc potrivit timp de 45 min. Se serveşte caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :