FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,285
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Papara dulce

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Papara dulce

 Q:   Intreaba despre Papara dulce       
Papara dulceIngrediente:

Franzelă 500 g, lapte 100 ml, oua 5 buc, smantană 200 g, zahăr 200 g, branză de vaci 700 g, coajă de lămaie rasă 20 g, zahăr vanilat 1 plic, unt 100 g, sare.

Mod de preparare:

Franzela se taie felii de grosimea unui deget şi se înmoaie în lapte amestecat cu 3 ouă, 100 g zahăr şi puţină sare. Branza de vaci se freacă cu smantană, restul de zahăr, zahărul vanilat, coaja de lămaie rasă, restul de ouă şi puţină sare. Se unge cu unt un vas de cuptor, se aşează un rand de felii de franzelă, se toarnă pe deasupra jumătate din cantitatea de compoziţie cu branză, peste branză se pune al doilea rand de felii de franzelă şi tot aşa mai departe punandu-se în total trei randuri de felii de franzelă şi două randuri de branză. Laptele rămas se toarnă peste franzelă, se aşează deasupra bucăţi de unt şi se dă vasul la cuptor, la un foc potrivit timp de 45 min. Se serveşte caldă.


Tag-uri: papara, desert, franzela, branza



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :