Statistics:
Visits: 1,169 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Toci din cartofi-papanasi
Q: | Intreaba despre Toci din cartofi-papanasi |
Ingrediente
1 kg cartofi, 4 ouă, 100 g făină, 3 g bicarbonat, 50 g unt, sare, ulei pentru prăjit.
Mod de prepapare
Cartofii cruzi se curăţă, se rad pe răzătoarea deasă şi se scurg bine de zeama (apa) pe care o lasă. Se adaugă apoi ouăle, untul topit, făina, sare şi se amestecă totul. Din compoziţia astfel preparată se ia cate o lingură şi se pune într-o tigaie cu ulei bine încins, prăjindu-se pe ambele părţi. Se prăjesc pe rand atatea bucăţi cate intră în tigaie, apoi se pun în alt vas cu capac şi se mai ţin la cald 10-15 min.
Se servesc cu un sos oarecare sau cu smantana.
1 kg cartofi, 4 ouă, 100 g făină, 3 g bicarbonat, 50 g unt, sare, ulei pentru prăjit.
Mod de prepapare
Cartofii cruzi se curăţă, se rad pe răzătoarea deasă şi se scurg bine de zeama (apa) pe care o lasă. Se adaugă apoi ouăle, untul topit, făina, sare şi se amestecă totul. Din compoziţia astfel preparată se ia cate o lingură şi se pune într-o tigaie cu ulei bine încins, prăjindu-se pe ambele părţi. Se prăjesc pe rand atatea bucăţi cate intră în tigaie, apoi se pun în alt vas cu capac şi se mai ţin la cald 10-15 min.
Se servesc cu un sos oarecare sau cu smantana.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :