Statistics:
Visits: 780 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Oua cu ciuperci gratinate
Q: | Intreaba despre Oua cu ciuperci gratinate |
Ingrediente:
6 ouă, 200 g ciuperci, 100 g ceapă, 50 g unt, 50 g făină, 50 g caşcaval, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile, curăţate, spălate şi tăiate în felii se fierb în apă cu puţină sare. După ce sunt gata se strecoară şi din zeama rămasă se prepară sosul după cum urmează: se taie ceapa mărunt şi se căleşte cu unt, se adaugă făina şi se stinge cu zeama de la,ciuperci. Se amestecă sosul pană dă în fiert, apoi se adaugă ciupercile, sare şi piper, după gust. O parte din compoziţie se pune într-un vas (care rezistă la cuptor), apoi se aşează ouăle fierte, întregi sau tăiate în jumătăţi, peste care se pune restul de compoziţie şi deasupra se presară cu caşcaval ras. Se introduc în cuptorul încins potrivit, ca să se gratineze.
6 ouă, 200 g ciuperci, 100 g ceapă, 50 g unt, 50 g făină, 50 g caşcaval, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile, curăţate, spălate şi tăiate în felii se fierb în apă cu puţină sare. După ce sunt gata se strecoară şi din zeama rămasă se prepară sosul după cum urmează: se taie ceapa mărunt şi se căleşte cu unt, se adaugă făina şi se stinge cu zeama de la,ciuperci. Se amestecă sosul pană dă în fiert, apoi se adaugă ciupercile, sare şi piper, după gust. O parte din compoziţie se pune într-un vas (care rezistă la cuptor), apoi se aşează ouăle fierte, întregi sau tăiate în jumătăţi, peste care se pune restul de compoziţie şi deasupra se presară cu caşcaval ras. Se introduc în cuptorul încins potrivit, ca să se gratineze.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :