FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,006
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Melci cu sos aioli provensal

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Melci cu sos aioli provensal

 Q:   Intreaba despre Melci cu sos aioli provensal       
Melci cu sos aioli provensalIngrediente:

Melci 36-40 buc, ceapă 100 g. morcovi 100 g, vin alb 200 ml, oţet 9° 75 ml, ulei 60 g, usturoi 20 g. ouă 2 buc, lămâie 73 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Melcii se spală in mai multe ape şi se îndepărtează cu vârful unui cuţit peretele ce închide unele cochilii. Se pun melcii în oţet amestecat cu apă rece şi sare şi se lasă circa 2 ore. Se spală din nou, se pun la fiert în apa rece şi se fierb exact 8 min, se scurg, se răcesc şi se spală din nou. După această pregătire se pun melcii la fiert în apă amestecată cu vin, sare, morcovii tăiaţi rondele, ceapa, câţiva căţei de usturoi şi câteva boabe de piper. Se fierb la un foc domol timp de 2 ore, se strecoară melcii, se scot din cochilii şi se taie partea neagră a melcilor care conţine iniestinele. La o porţie se servesc de regulă 6 melci şi o lingură de sos.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: melci, sos aioli, provensal, morcovi, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 June '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :