FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 878
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sarlota

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sarlota

 Q:   Intreaba despre Sarlota       
SarlotaIngrediente

6 oua, 200 g zahar, 200 ml lapte, 6 g gelatina, 20 g cacao, 200 g frisca, 1 pachetel zahar vanilat, 2 linguri rom, 50 g cacao.

Pentru garnisit:
100 g frisca, 30 g zahar pudra, cateva boabe de visine din dulceata.

Mod de preparare

Ouale se sparg intr-un castron si se bat bine cu un tel, adaugind zaharul si laptele. Se pun pe foc si se amesteca batand pana ce compozitia aproape da in fiert.

Se adauga gelatina (inmuiata in apa rece) si cacaua. Se ia de pe foc, se pune vasul intr-un lighean cu gheata sau cu apa rece si se amesteca pana se raceste compozitia, dupa care se adauga frisca batuta, romul, zaharul vanilat, se amesteca usor si se toarna in pahare.

Deasupra se sprituieste cu frisca batuta cu zahar (30 g) pudra si se garniseste cu visine din dulceata, apoi se da la rece pentru 1—2 ore.

Sarlota poate fi pregatita si in forma si apoi rasturnata pe platou.


Tag-uri: sarlota, oua, zahar, lapte



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :