FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,044
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Frisca batuta cu smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Frisca batuta cu smantana

 Q:   Intreaba despre Frisca batuta cu smantana       
Frisca batuta cu smantanaIngrediente

250-300 g smantana dulce, 50-60 g zahar tos.

Mod de preparare

Frisca este o smantana dulce care, pentru a putea fi batuta bine, trebuie tinuta cateva ore la gheata sau in frigider. Se bate cu telul, vasul cu frisca stand pe gheata sau intr-un lighean cu apa rece.

Vasul (cazanel sau castron) in care se bate frisca trebuie sa fie larg si adanc. Frisca este gata cand este spumata si se tine de tel.

La inceput se bate mai incet, apoi din ce in ce mai tare, pana devine ca o zapada (batuta mai mult se transforma in unt).

Zaharul se adauga dupa ce frisca este spumata si nu se mai bate decat putin si se amesteca usor.


Tag-uri: frisca, smantana, zahar tos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :