Statistics:
Visits: 861 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu caise
Q: | Intreaba despre Placinta cu caise |
Ingrediente:
Făină 180 g, amidon 180 g, zahăr 300 g, ouă 6 buc, unt 300 g, zahăr vanilat 1 plic, praf de copt 1 plic, lămaie 100 g, caise 1 kg.
Mod de preparare:
Se amestecă untul cu 200 g zahăr, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă gălbenuşurile, puse unul cate unul, praful de copt stins în zeamă de lămaie, zahărul vanilat, coaja de lămaie rasă, iar la urmă se pune faina şi amidonul. Albuşurile se bat spumă şi se încorporează în compoziţie. Se toarnă compoziţia în una sau două tăvi unse cu unt, se dau tăvile la cuptor timp de 10 min., se scot din cuptor, se aşează pe deasupra jumătăţile de caise şi se presară cu restul de zahăr. Se dau tăvile la cuptor, pană ce plăcinta este gata.
Făină 180 g, amidon 180 g, zahăr 300 g, ouă 6 buc, unt 300 g, zahăr vanilat 1 plic, praf de copt 1 plic, lămaie 100 g, caise 1 kg.
Mod de preparare:
Se amestecă untul cu 200 g zahăr, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă gălbenuşurile, puse unul cate unul, praful de copt stins în zeamă de lămaie, zahărul vanilat, coaja de lămaie rasă, iar la urmă se pune faina şi amidonul. Albuşurile se bat spumă şi se încorporează în compoziţie. Se toarnă compoziţia în una sau două tăvi unse cu unt, se dau tăvile la cuptor timp de 10 min., se scot din cuptor, se aşează pe deasupra jumătăţile de caise şi se presară cu restul de zahăr. Se dau tăvile la cuptor, pană ce plăcinta este gata.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :