Statistics:
Visits: 805 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de gulii II
Q: | Intreaba despre Mancare de gulii II |
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 1 kg gulii, 200 g ceapă, 30 g bulion de roşii, sau 500 g roşii, 100 ml ulei, 20 g zahăr, sare.
Mod de preparare
Se aleg gulii tinere, se curăţă, se taie ca feliile de mandarine şi se prăjesc puţin in ulei incins.
Se prăjesc pe rand, se scot in alt vas, iar in uleiul rămas se prăjeşte ceapa tăiată foarte mărunt pană se ingălbeneşte, după care se adaugă bulionul de roşii sau roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe.
Se stinge cu 1/2L de apă caldă şi se lasă să dea in cateva clocote, se adaugă guliile prăjite, sare şi zahăr, după gust, şi se lasă din nou să dea in cateva clocote, după care se introduce vasul in cuptor pană sunt gata guliile.
Pentru 6 porţii: 1 kg gulii, 200 g ceapă, 30 g bulion de roşii, sau 500 g roşii, 100 ml ulei, 20 g zahăr, sare.
Mod de preparare
Se aleg gulii tinere, se curăţă, se taie ca feliile de mandarine şi se prăjesc puţin in ulei incins.
Se prăjesc pe rand, se scot in alt vas, iar in uleiul rămas se prăjeşte ceapa tăiată foarte mărunt pană se ingălbeneşte, după care se adaugă bulionul de roşii sau roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe.
Se stinge cu 1/2L de apă caldă şi se lasă să dea in cateva clocote, se adaugă guliile prăjite, sare şi zahăr, după gust, şi se lasă din nou să dea in cateva clocote, după care se introduce vasul in cuptor pană sunt gata guliile.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :