Statistics:
Visits: 949 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de pui cu mazare
Q: | Intreaba despre Mancare de pui cu mazare |
Ingrediente :
Pui 1 kg, mazăre fină (conservă) 800 g, unt 150 g, ceapă 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, roşii 400 g, mărar verde 2 leg, zahăr 25 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Puiul se curăţă, se porţionează, se sărează şi se prăjeşte în unt. În untul rămas se căleşte făina şi ceapa, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se potriveşte gustul cu sare, piper şi puţin zahăr, se lasă să fiarbă circa 30 min. şi se pasează prin sită. Se aşează într-o cratiţă bucăţile de carne şi mazărea şi se toarnă deasupra sosul. Roşiile se taie felii şi se aşează peste mazăre, iar deasupra se presară cu mărar tocat. Se dă vasul la cuptor pentru 20 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pui 1 kg, mazăre fină (conservă) 800 g, unt 150 g, ceapă 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, roşii 400 g, mărar verde 2 leg, zahăr 25 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Puiul se curăţă, se porţionează, se sărează şi se prăjeşte în unt. În untul rămas se căleşte făina şi ceapa, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se potriveşte gustul cu sare, piper şi puţin zahăr, se lasă să fiarbă circa 30 min. şi se pasează prin sită. Se aşează într-o cratiţă bucăţile de carne şi mazărea şi se toarnă deasupra sosul. Roşiile se taie felii şi se aşează peste mazăre, iar deasupra se presară cu mărar tocat. Se dă vasul la cuptor pentru 20 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :