Statistics:
Visits: 838 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de cartofi cu rosii
Q: | Intreaba despre Mancare de cartofi cu rosii |
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 800 g cartofi, 500 g roşii, 300 g ceapă, 150 ml ulei, 1 lingură de făină, 1 fir de cimbru, cateva boabe de piper, sare.
Mod de prepapare
Se curăţă cartofii, se spală, se taie în felii şi se prăjesc în ulei pe rand şi numai pană se rumenesc puţin. In uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată mărunt, se adaugă făina, cimbrul, piperul, sare, foaia de dafin, cartofii şi se stinge cu apă fierbinte cat să acopere totul. Se fierbe pană ce cartofii sunt aproape gata, se adaugă roşiile curăţate de pieliţe şi tăiate în felii şi se mai fierbe 10-15 min sau se introduce vasul în cuptor pană se va rumeni mancarea. După preferinţă, se mai poate adăuga puţin usturoi pisat. Se serveşte presărată cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
Pentru 6 porţii: 800 g cartofi, 500 g roşii, 300 g ceapă, 150 ml ulei, 1 lingură de făină, 1 fir de cimbru, cateva boabe de piper, sare.
Mod de prepapare
Se curăţă cartofii, se spală, se taie în felii şi se prăjesc în ulei pe rand şi numai pană se rumenesc puţin. In uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată mărunt, se adaugă făina, cimbrul, piperul, sare, foaia de dafin, cartofii şi se stinge cu apă fierbinte cat să acopere totul. Se fierbe pană ce cartofii sunt aproape gata, se adaugă roşiile curăţate de pieliţe şi tăiate în felii şi se mai fierbe 10-15 min sau se introduce vasul în cuptor pană se va rumeni mancarea. După preferinţă, se mai poate adăuga puţin usturoi pisat. Se serveşte presărată cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :