Statistics:
Visits: 1,072 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Legume gratinate
Q: | Intreaba despre Legume gratinate |
Ingrediente:
Legume asortate (cartofi, morcovi, ţelină. fasole verde, mazăre) 2 kg, unt 100 g, lapte 300 ml, gris 100 g, caşcaval 250 g, smantană 250 g. roşii 300 g, ouă 4 buc, pesmet 30 g, piper, sare.
Mod d epreparare:
Legumele se taie felii şi se trag în unt, la fel ca la musaca. Grişu! se fierbe în lapte, se lasă să se răcească, se adaugă smantană, 150 g caşcaval ras, ouăle, sarea, piperul şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cubuleţe. Se amestecă această compoziţie cu legumele, apoi se pune într-un vas de cuptor uns cu unt şi presărat cu pesmet. Pe deasupra se presară restul de caşcaval şi se aşează bucăţi de unt. Se dă vasul la cuptor timp de 45-50 min. Se consumă in stare caldă.
Legume asortate (cartofi, morcovi, ţelină. fasole verde, mazăre) 2 kg, unt 100 g, lapte 300 ml, gris 100 g, caşcaval 250 g, smantană 250 g. roşii 300 g, ouă 4 buc, pesmet 30 g, piper, sare.
Mod d epreparare:
Legumele se taie felii şi se trag în unt, la fel ca la musaca. Grişu! se fierbe în lapte, se lasă să se răcească, se adaugă smantană, 150 g caşcaval ras, ouăle, sarea, piperul şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cubuleţe. Se amestecă această compoziţie cu legumele, apoi se pune într-un vas de cuptor uns cu unt şi presărat cu pesmet. Pe deasupra se presară restul de caşcaval şi se aşează bucăţi de unt. Se dă vasul la cuptor timp de 45-50 min. Se consumă in stare caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :