FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,603
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Jeleu de corcoduse

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Jeleu de corcoduse

 Q:   Intreaba despre Jeleu de corcoduse       
Jeleu de corcoduseIngrediente

2 kg corcoduse alese, 1.500 g zahar, 1 lingura de zeama de lamaie, cateva picaturi de colorant alimentar sau 1 lingura de sirop de zmeura sau din dulceata de visine.

Mod de preparare

Corcodusele alese se pun la fiert cu 2 L de apa si se fierb lent, altfel se tulbura zeama. Dupa 10—20 min de fierbere zeama rezultata se strecoara printr-un tifon pus in doua, apoi se amesteca cu zaharul si se pune din nou la fiert.

Se incearca daca este legat la fel cum s-a aratat in reteta precedenta.

Cand jeleul este fiert se adauga zeama de lamare si cateva picaturi de colorant alimentar sau o lingura de sirop rosu. Se toarna in borcane, care se leaga bine cu celofan. Se pastreaza la rece. Se foloseste pentru glasat fructele puse in tarte sau pentru flancuri cu fructe proaspete.


Tag-uri: jeleu, corcoduse, zahar



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 April '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :