FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,106
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Jeleu de coarne

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Jeleu de coarne

 Q:   Intreaba despre Jeleu de coarne       
Jeleu de coarneIngrediente

250 g piure de coarne, 250 g zahar tos.

Mod de preparare

Se fierb 1 kg de coarne cu putina apa si se trec prin sita. La 250 g pulpa piure de coarne se adauga 250 g zahar si se pun la foc sa fiarba bine, amestecand continuu cu o lopatica sau cu o lingura de lemn.

Se incearca apoi daca jeleul este suficient de legat, inmuind coada unei linguri de lemn in pasta si apoi introducand-o intr-un vas cu apa rece; daca pe coada lingurii ramane o pasta gelatinoasa, jeleul este suficient de fiert. Daca se scurge imediat in apa, mai trebuie fiert.

O alta metoda de incercare consta in urmatoarele:
se ia putina pasta, se pune pe o farfurioara, intinzand-o pe fundul ei, dupa care se lasa sa se raceasca cateva minute; daca adunand-o la un loc, pasta se tine, jeleul este gata.


Tag-uri: jeleu, zahar tos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :