Statistics:
Visits: 1,312 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Jeleu de coacaze rosii
Q: | Intreaba despre Jeleu de coacaze rosii |
Ingrediente
600 g coacaze rosii, 300 g zahar tos.
Mod de preparare
Coacazele coapte se fierb cu apa cat sa le acopere, pana le plesneste pielita. Se strecoara si se preseaza usor, dupa care se cantaresc, se adauga aceeasi cantitate de zahar si se fierb la foc domol, amestecand.
Din momentul cand a dat in fiert, se mai fierbe 5—6 min, in care timp se curata de spuma. Se toarna apoi in borcane incalzite ca sa nu se sparga. Pentru folosire, jeleul se incalzeste in borcan, in baie de apa.
600 g coacaze rosii, 300 g zahar tos.
Mod de preparare
Coacazele coapte se fierb cu apa cat sa le acopere, pana le plesneste pielita. Se strecoara si se preseaza usor, dupa care se cantaresc, se adauga aceeasi cantitate de zahar si se fierb la foc domol, amestecand.
Din momentul cand a dat in fiert, se mai fierbe 5—6 min, in care timp se curata de spuma. Se toarna apoi in borcane incalzite ca sa nu se sparga. Pentru folosire, jeleul se incalzeste in borcan, in baie de apa.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 16 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :