FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,312
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Jeleu de coacaze rosii

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Jeleu de coacaze rosii

 Q:   Intreaba despre Jeleu de coacaze rosii       
Jeleu de coacaze rosiiIngrediente

600 g coacaze rosii, 300 g zahar tos.

Mod de preparare

Coacazele coapte se fierb cu apa cat sa le acopere, pana le plesneste pielita. Se strecoara si se preseaza usor, dupa care se cantaresc, se adauga aceeasi cantitate de zahar si se fierb la foc domol, amestecand.

Din momentul cand a dat in fiert, se mai fierbe 5—6 min, in care timp se curata de spuma. Se toarna apoi in borcane incalzite ca sa nu se sparga. Pentru folosire, jeleul se incalzeste in borcan, in baie de apa.


Tag-uri: jeleu, coacaze, zahar tos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 16 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :