Statistics:
Visits: 1,096 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gogosele de cartofi cu cascaval
Q: | Intreaba despre Gogosele de cartofi cu cascaval |
Ingrediente:
800 g cartofi, 150 g făină, 3 ouă, 100 g caşcaval, 200 ml ulei pentru prăjit, sare, piper.
Mod de preparare:
Cartofii curăţaţi de coajă se taie în patru şi se fierb în apă cu sare la foc iute. După ce s-au fiert, se scurg de apă, se lasă la gura cuptorului să se zvante 10- 15 min, se lasă să se răcească, apoi se trec prin maşina de tocat sau prin sită. Se adaugă făina, ouăle, caşcavalul ras, sare, piper şi se amestecă. Din această compoziţie se formează gogoşele mici ca nişte perişoare care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.
Se servesc ca garnitură sau ca aperitiv cu caşcaval ras presărat deasupra.
800 g cartofi, 150 g făină, 3 ouă, 100 g caşcaval, 200 ml ulei pentru prăjit, sare, piper.
Mod de preparare:
Cartofii curăţaţi de coajă se taie în patru şi se fierb în apă cu sare la foc iute. După ce s-au fiert, se scurg de apă, se lasă la gura cuptorului să se zvante 10- 15 min, se lasă să se răcească, apoi se trec prin maşina de tocat sau prin sită. Se adaugă făina, ouăle, caşcavalul ras, sare, piper şi se amestecă. Din această compoziţie se formează gogoşele mici ca nişte perişoare care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.
Se servesc ca garnitură sau ca aperitiv cu caşcaval ras presărat deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :