Statistics:
Visits: 862 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gogosele cu cartofi
Q: | Intreaba despre Gogosele cu cartofi |
Ingrediente
600 g cartofi, 200 g făină, 100 ml ulei, 3 ouă, sare, piper sau nucşoară, ulei pentru prăjit.
Mod de prepapare
Se pun la fiert într-un vas 200 ml apă şi 100 ml ulei. Cand au dat în clocot, se pune toată făina, se amestecă de cateva ori bine şi se ia vasul de pe foc. După 5-6 min se adaugă ouăle unul cate unul şi la urmă cartofii fierţi şi daţi prin râzătoare sau prin sită. Se potriveşte de sare, piper sau nucşoară, se ia cate o bucăţică din compoziţie şi se formează gogoşele mici care se prăjesc în ulei bine încins. In timpul prăjitului se mişcă cratiţa.
Se servesc presărate deasupra cu caşcaval ras.
600 g cartofi, 200 g făină, 100 ml ulei, 3 ouă, sare, piper sau nucşoară, ulei pentru prăjit.
Mod de prepapare
Se pun la fiert într-un vas 200 ml apă şi 100 ml ulei. Cand au dat în clocot, se pune toată făina, se amestecă de cateva ori bine şi se ia vasul de pe foc. După 5-6 min se adaugă ouăle unul cate unul şi la urmă cartofii fierţi şi daţi prin râzătoare sau prin sită. Se potriveşte de sare, piper sau nucşoară, se ia cate o bucăţică din compoziţie şi se formează gogoşele mici care se prăjesc în ulei bine încins. In timpul prăjitului se mişcă cratiţa.
Se servesc presărate deasupra cu caşcaval ras.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :