FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 179
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura de pasare

 Q:   Intreaba despre Friptura de pasare       
Friptura de pasare Păsările (fie găină, curcan, pui, raţă sau gască) au aceeaşi metodă de frigere.
După ce a fost curăţată şi spălată, pasărea se sărează in interior, se unge pe deasupra şi se pune la fript in untură.

Se adaugă puţină apă, cateva felii de ceapă şi morcov, boabe de piper şi caţiva căţei de usturoi tăiaţi in două.

Se frige in cuptorul bine incins, iar dacă pasărea s-a rumenit dar este incă tare, se inveleşte intr-o hartie unsă, se mai adaugă apă in tavă şi se continuă frigerea pană se frăgezeşte bine.

Păsările tinere se rumenesc intr-un cuptor bine incins in 20—30 min, iar cele bătrane, aşa cum s-a arătat inainte, trebuie invelite in hartie şi se continuă frigerea pană se inmoaie carnea.

Cand friptura este gata, se scoate, se stinge cu puţină apă, zarzavatul rămas in tavă se mai lasă puţin să fiarbă, iar sosul impreună cu zarzavatul se strecoară şi se serveşte cu friptura, impreună cu diverse garnituri şi salate.


Tag-uri: friptura, pasare, metoda



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :