Statistics:
Visits: 859 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crochete de cartofi II
Q: | Intreaba despre Crochete de cartofi II |
Ingrediente:
Cartofi 1 kg, făină 200 g, ouă 4 buc, unt 50 g, caşcaval 100 g, pesmet 75 g, ulei 125 g, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se trec prin maşina de tocat. Untul se freacă spumă, se adaugă 3 ouă, caşcavalul, 100 g făină, cartofii şi sarea. Se frămantă bine, se face un sul cu grosimea de 2 cm, se taie bucăţi cu lungimea de circa 8 cm, se trec crochetele prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se consumă calde, cu soteuri de legume.
Cartofi 1 kg, făină 200 g, ouă 4 buc, unt 50 g, caşcaval 100 g, pesmet 75 g, ulei 125 g, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se trec prin maşina de tocat. Untul se freacă spumă, se adaugă 3 ouă, caşcavalul, 100 g făină, cartofii şi sarea. Se frămantă bine, se face un sul cu grosimea de 2 cm, se taie bucăţi cu lungimea de circa 8 cm, se trec crochetele prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se consumă calde, cu soteuri de legume.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :