FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,345
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cornet pentru spritat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cornet pentru spritat

 Q:   Intreaba despre Cornet pentru spritat       
Cornet pentru spritatPentru ornare se confecţionează un cornet din celofan, pentru unt se confecţionează un cornet mic, iar pentru creme-pastă se confecţionează un cornet mai mare cu varful foarte ascuţit.
Se umple cornetul pe jumătate cu unt moale şi se strange de sus de la baza conului, forţand în felul acesta să iasă untul prin varful cornetului sub forma unei şuviţe subţiri cu care se fac ornamentele dorite (filigran, figurine, litere). Dacă strangand cornetul untul nu iese din el, se mai taie puţin din varful cornetului.
In cazul în care şuviţa de unt nu este suficient de subţire, se face un alt cornet de celofan în care se introduce primul cornet.
Pentru şpriţuit cu maioneză se foloseşte cornet (poş) confecţionat din material textil (nanghin) prin care să nu treacă maioneza. La căpătui mai mic al cornetului din material textil se fixează o palnioară (dui) sau un şpriţ (palnioară cu varful ondulat).


Tag-uri: pos, cornet, ornat, celofan



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :