FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 930
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Turnatei

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Turnatei

 Q:   Intreaba despre Turnatei       
TurnateiIngrediente

1-2 ouă, 60-8O g făină, sare, apă.

Mod de prepapare

Se amestecă făina şi ouăle cu puţină apă sau smantana. Compoziţia trebuie să aibă consistenţa unui aluat moale (ca o smantana groasă). Se confecţionează un cornet de hartie, se umple cu compoziţia obţinută şi se strange cu mana, apăsandu-se de sus în jos, deasupra vasului cu supă, care fierbe în clocot. Orificiul cornetului trebuie să fie cam de mărimea unui bob de piper. Se plimbă cornetul roată deasupra supei, pană se toarnă toată compoziţia, fierbîndu-se încă 6-10 min.


Tag-uri: oua, faina, apa, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :