FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 327
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Compot de piersici rosii

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Compot de piersici rosii

 Q:   Intreaba despre Compot de piersici rosii       
Compot de piersici rosii Piersicile rosii sunt mai tari decat cele albe si nu se desprind de pe samburi.
Coaja lor este groasa si amaruie, de aceea este absolut necesar sa fie indepartata.

Se aleg piersici frumoase, potrivit de coapte, se curata de coaja si se taie in felii ca sa se desprinda de samburi. Se aseaza in borcane (intregi cand nu sunt prea mari sau in felii) si se toarna deasupra siropul caldut.

Se inchid borcanele si se aseaza la sterilizat, procedand ca si la celelalte compoturi.

Durata de sterilizare insa este mai mare, aceste fructe fiind mai tari; astfel la borcanele Wek este de 12—14 minute, iar la cele obisnuite 16—18 minute, socotindu-se de cand apa din vas incepe sa clocoteasca.


Tag-uri: compot, piersici rosii



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :