FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 960
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciuperci sote-calite

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciuperci sote-calite

 Q:   Intreaba despre Ciuperci sote-calite       
Ciuperci sote-caliteIngrediente

600-800 g ciuperci de crescătorie, 100 g ceapă, 100 ml ulei sau unt, sare, piper, verdeaţă şi eventual, după gust, zeamă de lămaie.

Mod de prepapare

Se curăţă ciupercile bine de pămant (nisip), se spală în mai multe ape şi se taie în felii subţiri, atat pălărioarele cat şi picioruşele. Intr-un vas se pune unt sau ulei la încălzit în care se căleşte ceapa curăţată şi tăiată mărunt, după care se introduc ciupercile şi se călesc împreună pană scade zeama lăsată de ele. Se piperează şi se sărează după gust, se mai adaugă pătrunjel verde tăiat mărunt şi zeamă de lămaie sau 1/2 pahar de vin.

Se servesc ca garnitură la diferite preparate de legume sau la ouă.


Tag-uri: ciuperci, ceapa, unt, piper



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :