Statistics:
Visits: 998 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciuperci sote-calite
Q: | Intreaba despre Ciuperci sote-calite |
Ingrediente
600-800 g ciuperci de crescătorie, 100 g ceapă, 100 ml ulei sau unt, sare, piper, verdeaţă şi eventual, după gust, zeamă de lămaie.
Mod de prepapare
Se curăţă ciupercile bine de pămant (nisip), se spală în mai multe ape şi se taie în felii subţiri, atat pălărioarele cat şi picioruşele. Intr-un vas se pune unt sau ulei la încălzit în care se căleşte ceapa curăţată şi tăiată mărunt, după care se introduc ciupercile şi se călesc împreună pană scade zeama lăsată de ele. Se piperează şi se sărează după gust, se mai adaugă pătrunjel verde tăiat mărunt şi zeamă de lămaie sau 1/2 pahar de vin.
Se servesc ca garnitură la diferite preparate de legume sau la ouă.
600-800 g ciuperci de crescătorie, 100 g ceapă, 100 ml ulei sau unt, sare, piper, verdeaţă şi eventual, după gust, zeamă de lămaie.
Mod de prepapare
Se curăţă ciupercile bine de pămant (nisip), se spală în mai multe ape şi se taie în felii subţiri, atat pălărioarele cat şi picioruşele. Intr-un vas se pune unt sau ulei la încălzit în care se căleşte ceapa curăţată şi tăiată mărunt, după care se introduc ciupercile şi se călesc împreună pană scade zeama lăsată de ele. Se piperează şi se sărează după gust, se mai adaugă pătrunjel verde tăiat mărunt şi zeamă de lămaie sau 1/2 pahar de vin.
Se servesc ca garnitură la diferite preparate de legume sau la ouă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :