FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,193
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciuperci inabusite conservate

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciuperci inabusite conservate

 Q:   Intreaba despre Ciuperci inabusite conservate       
Ciuperci inabusite conservateIngrediente

600-800 g ciuperci proaspete curatate, 100 ml ulei, 100 g ceapa, 20 g sare, 2 g piper pisat, 250 ml vin sau zeama de la o lamaie; 1 g sare de lamaie.

Mod de preparare

Dupa ce ciupercile au fost curatate si spalate de mai multe ori in apa rece, se tin 20 min in apa rece in care se adauga putina sare de lamaie.

Intre timp, ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei pana se inmoaie, se adauga ciupercile taiate in bucatele, sare, piper si impreuna se mai inabusa 10 min. Apoi se sting cu vin sau cu apa calda si, dupa gust, se mai adauga sare, piper, eventual si zeama de lamaie; se mai lasa sa dea intr-un clocot, dupa care se toarna in borcane bine incalzite.

Se poate adauga si cate o pastila de aspirina la 1 borcan de 1 l, iar la urma deasupra se toarna ulei intr-un strat cam de 5 mm (daca ciupercile nu au lasat uleiul cu care au fost preparate).
Se spala bine borcanele, se leaga cu doua randuri de celofan si se sterilizeaza 90 min la temperatura de 100—110°C.

FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!


Tag-uri: ciuperci, ciuperci conservate, cotoare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :