Statistics:
Visits: 678 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciulama de pasare II
Q: | Intreaba despre Ciulama de pasare II |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, unt 75 g, făină 75 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează cat este necesar. Se adaugă zarzavatul de supa curăţat şi tăiat în patru. Când pasărea este fiartă, se scoate din supă, se lasă să se răcească şi se porţionează. Din făină, unt şi supă strecurată se prepară sosul, se condimentează cu piper şi sare, se lasă să fiarbă 15 min., apoi se adaugă bucăţile de pasăre şi se mai fierbe 5 min. Se mănâncă cu mămăliguţă caldă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, unt 75 g, făină 75 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează cat este necesar. Se adaugă zarzavatul de supa curăţat şi tăiat în patru. Când pasărea este fiartă, se scoate din supă, se lasă să se răcească şi se porţionează. Din făină, unt şi supă strecurată se prepară sosul, se condimentează cu piper şi sare, se lasă să fiarbă 15 min., apoi se adaugă bucăţile de pasăre şi se mai fierbe 5 min. Se mănâncă cu mămăliguţă caldă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :