Statistics:
Visits: 819 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasare cu sos de rosii II
Q: | Intreaba despre Pasare cu sos de rosii II |
Ingrediente :
Pasăre 1 kg, ceapă 150 g, ulei 100 g, slănină afumată 100 g, roşii 1 kg, ardei graşi 200 g, usturoi 20 g, cimbru 1 fir, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea de pasăre porţionată şi se prăjesc împreună. Se stinge cu apă şi se lasă să fiarbă circa 40 min. Se adaugă două treimi din cantitatea de roşii curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate în cuburi, ardeii graşi tăiaţi julien, mujdeiul de usturoi, slănina tăiată ştraifuri, se condimentează cu sare, piper şi cimbru şi se dă cratiţa la cuptor ca să scadă sosul. Când este aproape gata, se aşează în cratiţă restul de roşii tăiate felii şi se mai lasă în cuptor 10 min. La servit se presară cu verdeaţă pe fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pasăre 1 kg, ceapă 150 g, ulei 100 g, slănină afumată 100 g, roşii 1 kg, ardei graşi 200 g, usturoi 20 g, cimbru 1 fir, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea de pasăre porţionată şi se prăjesc împreună. Se stinge cu apă şi se lasă să fiarbă circa 40 min. Se adaugă două treimi din cantitatea de roşii curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate în cuburi, ardeii graşi tăiaţi julien, mujdeiul de usturoi, slănina tăiată ştraifuri, se condimentează cu sare, piper şi cimbru şi se dă cratiţa la cuptor ca să scadă sosul. Când este aproape gata, se aşează în cratiţă restul de roşii tăiate felii şi se mai lasă în cuptor 10 min. La servit se presară cu verdeaţă pe fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :